Sexdating met fetish vrouw Bertis (42) uit De Friese Meren

Naam:
Bertis
Leeftijd:
42 Jaar
Woonplaats:
De Friese Meren
Provincie:
Friesland
Lengte:
160-165 cm
Lichaamsbouw:
Normaal
Ogen:
Bruin
Haar:
Blond
Cupmaat:
D
Uiterlijk:
Blank
Opleiding:
HBO
Roken:
Nee
Piercings:
Nee
Tatoeages:
Nee
Type hier je berichtje
"Mijn collectie is heel ruim aan het worden want heb lederen pakjes, lingerie en laarzen. Nu zou ik nog de man moeten vinden die het lekker vind dat ik zo voor hem sta. Het blijft daar niet alleen bij want ik wil je heel hard neuken."
Lidwij
44 Jaar
Waadhoeke, Friesland
Ik ben een vrouw die graag praat en veel verteld, als jij mij de mond zal snoeren, dan zal jij snappen dat ik een heel getemd persoon ben, en dat ik heel gewillig zal zijn om weer te kunnen zorgen dat ik weer zal kunnen praten. Kom mij proberen..
Dominantie met lekkere dame van 44
Berlo
42 Jaar
Smallingerland, Friesland
Lang heb ik het voor mezelf nog niet ontdekt maar ik hou van boeien, zweepjes en pijn. Vreemd dat ik het nu nog maar ontdekt heb maar ervoor ook alleen maar softe seks gehad.
Sadomasochisme met lustige vrouw van 42
Zeer jong grietje maakt kennis met een cumshot
Cumshot
Tieners
Dit had ze niet verwacht en ze weet niet wat ze er van moet vinden, want ze durft verder niet meer te bewegen. Perfect moment voor hem om er een foto van te maken! Hij heeft lekker geneukt met haar en besloot het jong meisje eens te verrassen met een echt cumshot. Nu weet ze in elk geval wat het is! Lik je mondje maar schoon, meisje, want je zult de smaak vast wel lekker vinden!
Zeer jong grietje maakt kennis met een cumshot
Ilovelatex
29 Jaar
Noardeast-Fryslan, Friesland
Hier een sub die enorm kickt op latex. Maar doordat mijn partner niet aan mijn wensen kan voldoen heb ik hier een profiel gemaakt. Wij wonen niet samen, dus kan dan ook bij mij thuis ontvangen. Het liefste zou ik heel de dag door latex dragen maar helaas lukt dat niet, en daarom zoek ik hier iemand die mij wil gebruiken terwijl ik latex draag.
Dominantie met ondeugende milf van 29
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.